Post by ananlidisep on Feb 17, 2022 10:53:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Од данас, 19. октобра, не могу да играм. Стално приказује доступност ажурирања, али не може да се ажурира или репродукује. Хоће ли неко помоћи.
Играјте добру игру.
Била је то сјајна игра, стварно ми се свиђа, обично ажурирају мали, али стављају на мањи буџет. Не кажем твој кревет. Дајем овој игрици 100 од 10 Асцент добро осветљење више људи би требало да преузме ову игру јер је добра иди забави се
Било је забавно играти ову игру, не док се не заглавите на екрану за учитавање и он ће стално говорити „Преузимање није успело. Молимо покушајте поново“. чак и ја имам добру интернет везу. Решите овај проблем. Мало је досадно.
Зашто не могу да играм или да се пријавим за ажурирање игре након ажурирања нове верзије из апликације Гоогле Плаи продавница на свом уређају? Увек деинсталирам, а затим поново инсталирам апликацију за игру након ажурирања. Тако да користим много података да играм вашу игру. Зашто зашто?
Сада пише да игра не подржава мој хардвер или нешто слично, сада ћу је обрисати, хвала што покушавате да ми помогнете да то поправим.
Веома добра игра и мало сам уживао у њој, зашто? Мислим, као да толико оних који троше прљави новац у игри настављају да троше на ствари чини друге почетнике слабима као ДАКЛЕ, као да уопште не видим балансирану, молим вас дајте јадним играчима још боље ствари уместо да буду избачени
Свиђа ми се игра ..и само желим да додам можда би била добра опција где играчи могу да шаљу поклоне другим играчима.
Потпуно се не може играти ако не трошите
Управо је ажурирана игра. Улоговао сам се и игра ме је започела као да сам нови играч уместо своје базе 21. нивоа. Није импресиониран.
Препоручио бих да ПРОЧИТАЈТЕ УСЛОВЕ КОРИШЋЕЊА.* Нисам наставио са игром јер се не слажем са условима услуге, зато је оцењујем са три од пет да останем углавном неутралан. Верујем да би игра могла бити забавна.
Пфф
Било ко у систему, који се повезује са неким хакерским људима као што је [2068] асиан. Дакле, нећу плаћати више долара док систем не очисти сву корупцију и хакере из игре. Хвала 😤😡😠
Gunship Battle Total Warfare Strategy uyu
Gunship Battle Total Warfare Strategi kjsp
Уживам играјући ову игру. Само имајте на уму неколико ствари. Имам проблема са добијањем кредита за освајање база. Наставите да имате проблем са исправком. Да ли предузимате кораке да ово исправите? Настави са добрим радом. Заиста уживам у овој игрици, али ви ме терате да надоградим свој систем и ја то тренутно не могу да урадим. Због тога не могу да играм ову игру. Ваш допринос о овоме ће бити веома цењен. Хвала тик11кк
Ова игра је сјајна, веома заразна и веома забавна.
Екстра
Морате бити богати да бисте играли или да ово буде ваша једина игра, у почетку је забавна, а затим постаје иста ствар изнова и изнова. Ако си богат, дао бих му звездицу 4 или 5
Не могу да пустим апликацију на мобилним подацима 😞 ради само на ви-фи. Када је ВиФи сигнал сувише лош, идем на податке и увек каже "не могу да преузмем, покушајте поново". Моја породица одлучи да искључи Ви-Фи када је интернет слаб/нема интернета да би уштедела струју. Био сам безнадежан да играм ову игру 😭 Нисам могао да уживам у себи, Моје искуство са овом игром је веома лоше 😭. Мој телефон је цхерримобиле фларе С8, а ја сам са Филипина. Поправите ово 😭 Желим да се дружим са пријатељима чак и ноћу 😭 молим
Веома очигледно П2В штета што је изгледало ок, али заиста није за мене уопште. Више бих волео ртс који је више о стратешком размишљању него о томе колико плаћате. Разочарење што сам могао да будем заинтересован само нешто више од 3 минута пре него што сам одлучио да деинсталирам, ове једнослојне игре су досадне у најбољем случају, али не и када је очигледно да је једини разлог што имају висок ниво звезде тај што га праве ратници новчаника изгледа као одлична игра.
Ова игра би била много забавнија да је не би контролисали хакери. Када видите да неко појачава некога, а још увек може да помери свој носач авиона, прилично је очигледно шта се дешава. Такође ми је речено да је све у игри јефтиније у Кореји...игра је пуна корејских насилника који су ме звали разним именима....слао сам снимак екрана за снимком екрана, али ништа се не дешава... .погоди да је време да рутујем свој телефон и варам.
Постала је веома скупа игра. У почетку је била ок утакмица. Сада је надоградња млазњака немогућа, а ДНК је скуп. Нимитз БП-ове је веома тешко набавити, језгра за надоградњу за бродове су скупа и неке друге ствари (све скупе). Спендерс ће увек победити.
Огласи за куповину у игрицама су мало већи, стога 3 звездице. Ако би програмери смањили тон, подигао бих га на 4. Осим тога, за сада изгледа заиста забавно. Ако волите бродове, авионе и борбе на тлу, нуди вам све по мало. До сада нисам уложио новац у игру, али размишљам да уложим нешто у игру јер видим да остајем ту.
Заиста ми се свиђа игра, али као што је неко други овде поменуо да би требало да постоје ограничења колико пута особа буде нападнута, у исто време сам веровао да би неки људи требало да буду избачени из игре када не поштују правила сервера. Добра игра, али сам се уморио од тога. Када је у питању добро трошење новца, на вама је, ја играм игру из забаве да не трошим новац.
WindWings: Space Shooter Arcade ewi
Gunship Battle Total Warfare Strateške igre the
Стварно ми се свиђа игра. Такође веома важно: не морате превише да мељете да бисте имали добре бродове, авионе итд
Морам признати да је то забавна игра. Али мислим да би требало да буде више типова бродова и млазњака у овом модерном ратовању упркос данашњој трци у наоружању. Такође би требало да постоји више ратних јединица као што су хеликоптери, дронови и многе друге ствари. Ова игра је прилично изазовна. Потребна је стратегија да бисте остали најјачи. Али волео бих да додам неко мишљење које ће дефинитивно учинити ову игру забавном у будућности.
Игра је увек каснила и рушила се чак и усред игре, укључујући светског шефа, асг и блитз или на окупљању асг,,молимо вас да поправите грешку.
Онако
Имам 2 проблема. 1 је моја тастатура нестаје док покушавам да куцам, често се дешава сваки пут када покушам да играм и само у овој игри, ниједна друга апликација то не ради. 2 Када покушам да гледам рекламу за злато или убрзану изградњу, то ме избацује из игре или пре него што оглас почне или након што се заврши, али пре него што добијем награду. Решите те проблеме и вратићу вам 5 звездица
Лоше, стално тражи од вас да ажурирате, али не могу.
Избрисао сам свој налог, да ли постоји начин да га вратим? Овде пише „Овај налог је отказан, можете га поново претплатити након 7 дана“ и такође ми је дао код пре него што сам га случајно избрисао.
Тако је добар, мислим на невероватну 3Д графику, прелеп пејзаж, музика је оно што га покреће, а борбена физика је тако добра! Један додир је све што је потребно да упропастите непријатеља.
Много активности и живахна заједница.
игра је била добра, али приметио сам да је тешко отворити игру када се користи само мобилна мрежа, чак и ако има брзину интернета од 20мбпс, игра се може отворити само када се користи Ви-Фи. Покушао сам са различитим мобилним мрежама, али и даље исти проблем. хаиссссс... Надам се да ћете ажурирати потрошњу података ове игре тако да је лако отворити ову игру користећи мобилну мрежу.
Тразим балканску алијансу
Има неку стратегију, учење и надоградње забављаћете се 👍
Волим ову игру, али како постајете снажнији постаје прескупо играти и ако немате дубоке џепове онда није за вас. Никада нисам видео игру у којој плаћате за све што сам завршио трошећи новац на ове игре радије се вратите на мој пс4
Игрица је добра.
Предобра
Свиђа ми се ваша игра, али превише је грешка, није глатка, али мој главни проблем тренутно је: Почео сам да правим млазњак (Мираге 2000), сада када је готов, покушао сам да га затражим али не могу. Заглављен је у фабрици млазњака и не излази. Послао сам маил подршци за игре, тражили су кратак видео, послао сам видео, али након тога нисам добио одговор. Зауставио сам свој напредак, не могу да направим више млазњака нити да унапредим своју фабрику. Молим вас помозите брзо!
Ви момци рестартујете сервер "СВАКИ ЈЕДАН ДАН", али и даље имате много проблема са падом игре. Ако желите да имате хитно одржавање, молимо вас да обавестите корисника што је пре могуће.
Gunship Battle Total Warfare Stratégie fep
Одлична игра...Жао ми је што сам морао да уредим своју рецензију...лудо, свидео ми се ова игра и сада је постала моја игра број 1. У суштини играм је по цео дан супер као пакао...Игра има мало заостајања када Армада Стрике Форце изађи ако у твом савезу има више од 10 играча који погађају АСГ како ми то зовемо игра заостаје и тера ме да пропустим напад... Али осим те игре је једна од најбољих апликација које сам преузео да играм... У ствари можете играти бесплатно, постоји много рупа за раст у игри
Уређујем ово јер сматрам да ова игра заслужује више похвала од онога што сам јој дао прошли пут. Гунсхип Баттле је моја терапија од депресије. То ме чини смиреним и срећним. Забавно је и лако се учи. Продавница није скупа ако одлучите да потрошите новац, што ја и чиним. Дефинитивно се НИЈЕ исплати играти игру. МОЖЕТЕ да играте у потпуности БЕЗ ПОТРОШЕЊА НОВЧА. Јоицити није похлепан. Имају одличну корисничку услугу и веома су љубазни. Дајем овој игри 5 звездица јер не могу дати више. Хвала Јоицити!
Игрица је супер али много лици на Батлле оф схипс