Post by ananlidisep on Feb 17, 2022 10:38:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ chybové kódy primogemov ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Keď som prvýkrát hral túto hru. Páčila sa mi. Pomalý začiatok so začiatočnými kapitolami, ale neskôr je to lepšie a lepšie. Bohužiaľ som stratil telefón a aj keď som mohol získať všetok svoj pokrok v iných hrách, nemohol som postúpiť späť v tejto hre, pretože v tejto hre nie je možné získať svoj účet. Môžete iba prenášať údaje, čo je v tejto situácii zbytočné. Bol som z toho zmätený, pretože som bol v skutočnosti v Uncanny Legends. Stále rád hrám hru, ale teraz nie toľko.
Hrám roky a myslím si, že je to naozaj dobrá hra, pretože v jednej sekunde sedíte na kraji sedadla a snažíte sa dokončiť bitku a v ďalšej sa pozeráte na super divnú mačku, ako sú sexi nohy. je trochu ťažké získať krmivo pre mačky bez udalosti. Ale takmer každý deň sa im jeden deje tak celkovo. Veľmi divné. vtipná a dobrá hra.
Príliš ľahké stratiť účet V tejto hre som stratil dva dobré účty, na ktoré som minul peniaze, takže túto hru už asi nikdy nebudem hrať, žiaľ.
Zábavná hra, ale energetický systém vám bráni v tom, aby ste si túto hru užili.
Ak toto nehráte, nemali ste život. Je to pre všetky vekové kategórie a super zábava! Žiadne reklamy, pokiaľ nechcete, aby krmivo pre mačky bolo skvelou hrou
Päťhviezdičková hra zničená tlakom na získavanie peňazí... Battle Cats by bola skutočne päťhviezdičkovou hrou, až na to, že úroveň obtiažnosti bola taká nepríjemná, že ste nútení zaplatiť, aby ste vyhrali. Je taký dobrý, že som ho ešte neodinštaloval (ako by to zvyčajne bývalo). V žiadnom prípade to nie je príležitostná hra a vyžaduje si špecifické a podrobné znalosti pravidiel a stratégií. Poklady sú dôležité, rovnako ako znalosť rôznych mačacích predností a kombinácií.
The Battle Cats Jocuri obișnuite sjr
Nahnevaný na túto hru. Začalo to kaziť, nemohol som aktualizovať svoje mačky, nemohol som hrať hru. Mal som veľa vzácnych mačiek, veľa žrádla pre mačky a veľa pokroku, všetko je teraz preč, pretože som to musel odinštalovať, aby to fungovalo, šiel som vložiť kód, ktorý som mal uložiť, informuje ma, že existuje žiadne uložené dáta. Stratil som všetko pre nič za nič, takže som rád, že som do tejto hry nevyhodil peniaze. A tvorcovia vedia, že toto je problém!
Proaim pošlite my niake cat vood lebo sa mi vismijeavaju ze nemam uber super rer😢😢😢😢
Je to pai to win hra Ale dá sa
The Battle Cats Boshqalar ixk
chujovinaaaaaaaaaa
Táto hra je super zábavná, ak sa nudíte a nemáte čo robiť, zahral by som si ju. Aj keď to niekedy vyzerá ako normálna mobilná hra a niekedy je to nevýrazné a hlúpe. Jeho jedinečnosť je úžasná. Rozmanitosť rôznych mačiek a brúsenie pre viac je tak zábavné. Ak chcete hrať niečo špeciálne, skúste to.
Míňam peniaze na túto hru a nemôžem obnoviť svoje údaje. Kód je hlúpy. Je ľahké uložiť pokrok a naše údaje do Googlu, ale vy chcete byť zlodeji a dať hlúpy kód, ktorý uvidíte len raz! Už nebudem míňať peniaze 😤
Nič moc
Milujem túto hru a mám ju už roky, ale teraz sa moja energia vôbec nedobíja, dokonca ani cez noc, pokiaľ nejdem na internet. Bývam 15 míľ od akéhokoľvek miesta so sieťou, takže hra je pre mňa teraz takmer nehrateľná. Zmeňte to prosím späť
Táto hra je taká zábavná! Určite by som odporučil, pretože som to hral najmenej 2 týždne a stále ma to nenudí. Existuje niekoľko zastávok, kde by ste mohli použiť nejaké peniaze, ale nepotrebujete ich, môžete len trochu farmárčiť. Vrelo odporúčam!!!😎😎😎😎😁😁😁😀😀😀
Fuuuj hnus nestahovať hrozné strašné pay to win môj syn sa kvôli tomu zabil
Veľmi jedinečné a vtipné! Veľa náročných úrovní a mačiek na zbieranie, ako aj denné odmeny. Avšak... nemôžem získať späť svoje roky dát, pretože sa mi pokazil telefón, aj keď mám svoj kód.
Dobrá hra a veľa zábavy. Na konci kapitoly 2 sa začína cítiť, že za výhru dostanete malú výplatu. Ak nemáte krmivo pre mačky na získanie kapsúl, spomalí vás to. a krmivo pre mačky nestojí za cenu, ktorú naň kladú. natiahnutie 11-krát na vzácnu kapsulu trvá približne 40 dolárov. ceny treba znížiť.
Krmivo pre mačky je veľmi ťažké dostať, rovnako ako je ťažké poraziť hru bez míňania peňazí... Tiež mačky vyzerajú príliš sexuálne
Milujem túto hru tak veľmi, brácho, je taká návyková a zábavná a aj keď to môže byť niekedy ťažké, všetko, čo musíte urobiť, je len skúsiť a znova zistiť, čo funguje a čo nefunguje
Je to bobra hra :-) :-D
Veľmi zábavná hra, veľa som ju hral a odporúčam ju každému. Akcie „dostať krmivo pre mačky“, pri ktorých vykonávate akcie v inej aplikácii, však nefungujú. Vyplnil som ponuku a nikdy som nedostal moje krmivo pre mačky
Tá hra je podvod. Na 2 kapitole Havaj, Sa ten biely medvet neda porazit. Porazite jedneho mate vela penazi spravite si dobru armadu pride dalsi a moste sa posrat. Jediná sanca je platit tomu bohovy a obnovat si zivoty, NO! Ale to vas stoji konzervy ktore su za peniaze a vy platit a hra iba berie a nic nedava. A ked nieste pay to win (ako ja a urcite polka hracov) Tak sa to neda.
Táto aplikácia je úžasná. Akcia je konzistentná. Má pomalý štart, ale ešte neprestávajte! Po získaní mačiek má úžasnú hrateľnosť. Krmivo pre mačky je ťažké získať, ak nemáte peniaze, ale aj tak sa konajú akcie a široká škála mačiek!
ta hra je na hovno!!!! Čakal som celé to načítanie a nakoniec po dokončení načítania som klikol na prehrávanie a potom to hralo bubnovú hudbu a potom ma to vyhodilo z hry, ohodnotil by som to 0 hviezdičkami, keby som mohol, nekupovať!!!! !!!!! aspoň ma to nestálo nič moc.
Vyvažovanie neexistuje. Cat trop bol spočiatku zábavný, ale rýchlo ubehol. Úprimne, naozaj ma začalo štvať, že som mohol celý čas zametať, potom nepriateľ nasadí jednu jednotku a ja prehrám.
Totálny podvod. Keď môj syn hru vyskúšal, zakázal som nákupy a odstránil som aplikáciu. Je záhadou, že včera večer bolo na mojom bankovom účte viac ako tucet poplatkov presahujúcich 200 dolárov?! Hádam sa s Google. V prípade potreby budem sporiť s mojou bankou. Totálny podvod! Veľmi, veľmi sklamaný.
Hra hladná po peniazoch, ktorá má 1 % šťastia aj na získanie super vzácneho, pokiaľ vás RNG z nejakého zvláštneho dôvodu nemiluje? Fázy udalostí sú príliš ťažké a prestávajú ľuďom zakazovať používanie modov, pretože hra je tak (FLAWP) ťažká. Navyše v príbehovom režime nemôžem ani prejsť cez Saharu a eventové sloty pre celých premárnených 7 rokov ľudí, ktorí skutočne hrajú túto hru, kým neporazím Mesiac v ITF Ch.3. Ani sa k tomu neviem dostať. Každopádne zbohom, nekontrolujte históriu úprav. - Sailorr, 2021.
Rozhodol som sa reštartovať svoju cestu touto hrou. Stratil som svoj najlepší záchranu, ale mohol by som to nechať tak a začať nový. Mal som 1 legendárnu mačku z kapsuly Galaxy Gals, ale myslím, že by som sa mohol pokúsiť pozrieť z pozitívnej perspektívy a zistiť, aká bude moja prvá legendárna mačka v mojom novom uložení.
Vždy sa vyskytne problém s hrou, keď sa pokúšam kúpiť lístok Legend. Vždy sa zobrazí chybový kód a povie sa skúsiť znova. Skúšame už niekoľko dní 😒
The Battle Cats Santai qvs
Veľmi boh vetr
The Battle Cats Rekreacyjne asbb
Pozeral som sa na recenzie s 1 hviezdičkou a všimol som si, že vo väčšine recenzií, ktoré som videl, bolo 5 bežných tém, vďaka ktorým som to ohodnotil jednou hviezdičkou. 1. Niektorí ľudia jednoducho nemôžu hrať hru bez dôvodu 2. Ak zmeníte časové pásma, Gatomato a mačacia energia nefungujú. 3. Systém zálohovania dát funguje ako 1 veľmi špecifický scenár. 4. Náhodné pády. 5. Zákaznícka podpora neodpovedá. (Ľudia sa tiež sťažujú, že je to príliš ťažké a za výhru platia, ale nie, je to len freemium hra a potrebuje peniaze.)
Glow Block Puzzle Puzzle aiqg