(Android/iOS) Královská vzpoura 2: Tower Defense RPG a strategie zvýšit body hack
Feb 17, 2022 10:34:58 GMT
Post by ananlidisep on Feb 17, 2022 10:34:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Královská vzpoura 2: Tower Defense RPG a strategie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Královská vzpoura 2: Tower Defense RPG a strategie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit body hack ▞▞▞
▞▞▞ Královská vzpoura 2: Tower Defense RPG a strategie 2022 version ▞▞▞
nejlepší hra na světě
No function search guild nefunguje vyhledání guildy podle jména
Tato hra byla pěkná, má akční a strategickou hru, ale požaduji při příští aktualizaci nebo další hře zkopírovat vzestup království, abyste mohli zajmout frakci a vytvořit území, ale můžete ovládat útok svého hrdiny a pohybovat se bottonem. Pokud jste online, může ovládat svého hrdinu při obraně hradu a přidat režim souboje, to je vše, co navrhuji, pane hodně štěstí a díky za vytvoření této hry
Zatím skvělá hra, zatím jí nemám co vytknout 👌
dobrá hra, ale nemůžu dosáhnout 1700 trofejí
Objevila se chyba, když přišla návštěva (obilná žena). Hra se zasekla a nemohl jsem nic klepnout
Problém se sítí 🥲🥲🥲
Βασιλική εξέγερση 2: Πύργος άμυνας RPG στρατηγική Δράση mxn
Prosím, zkontrolujte svou platbu Platím pouze svou 1. nabídku platba z Google Pay amont 399 Stále nedostanu své položky Dobrý den, pane Proč se mi Agen a agen nedaří, když ve hře platím rs Platím ve hře 249 rs stále nemám své GM Opravte to prosím Můj název hry. RedArt
pomalá hra, jako v akci
1 hvězdička, to je vše, co vám můžu dát. Ano, hra je skvělá, ale připojení je nejhorší!!!..... MOBILE LEGENDS žádný problém s připojením, stejně jako CLASH OF CLANS... Ale proč tato hra vždy ztrácí spojení? Prosím, dám vám 5 hvězdiček, pokud to opravíte. Protože vím, že s mým telefonem není žádný problém, protože mohu hrát tyto 2 hry, o kterých se zmiňuji, bez problémů, žádné chybové připojení ani ztráta připojení. Opravte plss
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Экшен fdsv
Po poslední aktualizaci se mi nepodařilo získat jediné zvýšení reklamního videa ani pro můj každodenní hrudník. Špatná aktualizace. Musím to zkoušet celé hodiny jen kvůli 1 ZAKRAZENÉ hrudi zdarma? Po poslední aktualizaci se zdá, že je opraveno, přidána 1 hvězdička. Doufám, že se chyba bez nabídky nevrátí.
Miluji tuto hru a nejlepší na tom je, že to není ptw hra, z truhly s jednoduchým ovládáním neustále dostáváte špičkové vybavení, je to prostě úžasná hra minulé doby, která je y Dávám jí 5*
Je to velmi skvělá hra a reklamy prostě nevyskakují odnikud jako jiné hry, prosím, udělejte další královskou vzpouru
Super hra vinící
Pouze pro bohaté. Pro začátečníky nebo lidi, kteří se chtějí připojit: Pokud nemáte peníze, nehrajte tuto hru, ani o ní nepřemýšlejte. Tato hra vám nezajistí fair play. Některé položky v této hře jsou jen pro super bohaté, jako je nemesis. Toto je kamarád, který dělá obrovský rozdíl mezi špičkovým hráčem a nižšími hráči a v této hře je velmi vzácný. Tohle je jen pro super bohaté lidi a bez toho ty nejlepší nikdy neporazíte. Od této hry tedy nečekejte fair play.
Výborná hra doporučuji
BRUH. Mohl jsem to hrát jako dítě, teď už to nemůžu hrát znovu? MÁM ZAPNUTOU WIFI A ZAPNUTÁ DATA A STÁLE HLÁSÍ, ŽE NENÍ PŘIPOJENÍ! Ohodnotil bych to 5 hvězdičkami, pokud by to FAKT FUNGOVALO!
Nestahujte, vývojáři vyžadují osobní údaje z vašeho účtu Google, pravděpodobně je chtějí prodat.
Velmi dobrá hra .....ale měla by se snažit nebrat tolik peněz
Uvízl na přednastaveném slotu tutoriál netuším, jak zakončit malá rada by byla skvělá, protože toho moc nevysvětluje, ale kromě toho, že hry jsou skvělé
SKVĚLÁ, VÝBORNÁ GRAFIKA Hra. Ale když není jídlo, nemůžeš hrát hru, odpadky. Předpokládá se, že jídlo je pro ně léčivé v bitvě a po bitvě. Potom kolik potravin vyprodukuje samotná farma. Jaké jídlo dostane postava, než budete moci hrát. Je toho hodně a není dost jídla na hraní. Pojďme hrát hru bez jídla.
Nádherný koncept, úžasná grafika a včasné aktualizace mi nedaly jinou možnost, než to milovat. Děkuju
Ahoj. Právě jsem koupil 2 hry, pak hra přestala fungovat, jakmile oznámila, že přišla stará paní prodat věci. Je to běžný problém nebo bych měl před odinstalací požádat o vrácení peněz?
V této hře je spousta chyb. Zbraň nebyla přidána do inventáře, zmizela. Žádná denní kontrola
tato hra je dobrá hra a mám mnoho radosti, když ji hrajeme, dělá mi radost, ale mám některé problémy, jako když na někoho útočím, zobrazuje 19 nebo 10 šálků nebo 53 šálků, ale když ho dohraju a mám 100% i může to opravit pouze gat 13 nebo 4 nebo 9 nebo 7 man, a pokud vy gayové hrajete tuto hru, nesnažte se ji hacknout, hacknu ji a fleyergems to rozsekají a zužitkují, ale je to dobrá věc, protože já hace je a je to nezákonné a flerergy prosím opravte hru : sadew the warrior :nameRR2
Zápasový systém na tomhle je blbost. Jak můžete přimět soupeře, aby vám dal 4 trofeje a 30 000 zlata, aby byl o 15 úrovní výše a když prohrajete, ztratíte 60 trofejí? proč dostanu jen 30 medailí, když je nepřítel o tolik silnější než já? Musíte opravit hru, nebylo tomu tak vždy, vysoké trofeje a prostředky znamenaly těžšího soupeře, málo trofejí a prostředků slabého soupeře.
Toto je velmi dobrá hra, je to trochu jako bitvy a vytvořte tým s přáteli a jako byste byli král a jsou tu pro vás vojáci a domácí mazlíčci
Miluji mýtický aspekt hry! Běží plynule, má spoustu přizpůsobení a hraním s několika přáteli je také mnohem lepší. Nemůžu se dočkat, až uvidím úžasné aktualizace.
Hrál jsem to před chvílí a přeinstaloval jsem to, abych měl několik skvělých aktualizací. Bylo přidáno více přizpůsobení pro vaši postavu a více jednotek. Doporučuji tuto hru každému, kdo je ochotný trávit čas u hry
Bullsh!t systém odměn. Nabízejí vám způsoby, jak získat drahokamy zdarma prostřednictvím instalace jiných aplikací, ale ty, které vám nabízejí tisíce drahokamů, vám obecně odmítají odměnu a říkají hloupé věci jako „sponzor neschválil vaši odměnu“. Podal jsem reklamaci, ale zamítli ji, i když mám důkaz a myslel jsem, že jsem již dokončil některé menší nabídky (ea 30 něco drahokamů) Doporučil bych hrát hru, ale neobtěžujte se systémem odměn nebo dokonce nákupem od aplikaci.
Tato verze má chybu v systému raidů, opravte ji, prosím, vidím pouze 10 000 až 90 000 zlata A medaile 20 000 Trophy 1 až 3 Co se děje?
Dal bych tomu 5, pokud by se skutečně připojilo, když je zřejmé připojení WIFI. Vše, co potřebuje tento typ wifi připojení, funguje v pohodě, ale nutí mě to začít znovu ZAČÍNÁM OD LV1. Pokud by opravili hru, kde přijímá e-mail, který má můj vlastní účet, který bych mohl použít, velmi rád bych změnil hodnocení na 5 hvězdiček.
To má pouze základní mechaniku první hry obklopenou všemi možnými schématy zpeněžení. Bitvy stojí jídlo a jsou vedeny proti pseudo hráčům a nakonec skutečným hráčům. Vylepšení stojí zlato a/nebo drahokamy, ale nyní máte základnu a každá maličkost potřebuje postavit nebo upgradovat. Uživatelské rozhraní je nabité způsoby, jak platit nebo sledovat reklamy. Měna pro každou představitelnou část hry, denní bonusy za přihlášení, časovače upgradů, za jejichž přeskočení nechcete platit. Jen předejte tuto "hru"
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Action ask
dobrý 😀
Nejlepší hra jako sem kdy hrál
Zábavná hra. Ve hře je těžké získat drahokamy, nedávno jsem dokončil několik úkolů hraním mimo hry, abych získal drahokamy, ale nikdy nebyly připsány.Hra je také bugovaná v tom, že byste měli dostávat věci zdarma za sledování reklam, ale ani jim nepřipisuje zásluhy. Docela frustrující.
Hledal jsem od svých 5 let, abych to našel zpět
Je to jedna z nejlepšího her aspoň pro mě je.Hned po Robloxu tak je tahle hra pokud si to čte nějaký čech tak se přidávejte do clanu cze pls
Vyžaduje připojení k internetu. nelíbí se mi to. Načítání trvá příliš dlouho. Alien Creeps je lepší než tohle.
zatím je to zábava a jako rotace na Tower Defense. Pocit je příjemný a hladký, i když je obrazovka v základně trochu nepořádná, možná použijte karty, na které lze kliknout a v případě potřeby je rozbalit nebo zasunout. Také nelze přimět reklamy, aby se přehrály, aby získaly podporu (začalo se tím, že „žádné nabídky nejsou k dispozici“, nyní jsou pouze šedé a nelze na ně vůbec kliknout).
Zatím docela dobrý odehráno 1H
flaregames prosím, nemohu hrát na duguen Chamber. Nemohu hrát, abych získal mumie, vlkodlaky a dokonce i orges. Prosím vyřešte tento problém za mě. ALE JAK TO MÁM UDĚLAT
Super ale lepší na PC
Tuto hru jsem nějakou dobu hrál a baví mě. Je to docela rovné a není to snadné, ale je to příliš těžké. To je můj názor, ale líbí se mi.
Od té doby, co zastavili proligu, nemůžu získat žádného profesionálního kamaráda bez použití peněz. V poslední době jsem klesal na svém konci. Obnovte profesionální ligu a usnadněte si získávání profesionálních kamarádů.
Dragons: Rise of Berk Симулятори gilb
hrozné my zato musíme platit
velmi dobrá hra vynikající dobrá grafika a hratelnost a bez reklam vám doporučuji nainstalovat si tuto hru velmi dobrá...... 💖💖💖🙂😀😁
Bylo by skvělé, kdybychom mohli ovládat pohyb krále s větší přesností (možná pomocí virtuálního joysticku?).
Od samého začátku měli vývojáři pravdu..
Doba načítání zpomaluje tuto hru, takže se mi nechce hrát. Je to zábavné, pěkná grafika. Je potřeba něco udělat s neustálým načítáním,